Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Lukemis- ja kirjoittamisvaikeudet - Teoreettista taustaa ja opetuksen perusteita

Ossi Ahvenainen ja Esko Holopainen: Lukemis- ja kirjoittamisvaikeudet 38,64€ (Alv 0%)
Alv 10% 42,50€

 

Lukemis- ja kirjoittamisvaikeudet - Teoreettista taustaa ja opetuksen perusteita

Kuinka luku- ja kirjoitustaito opitaan? Miten oppimisvaikeudet ilmenevät? Voidaanko oppimisvaikeuksia ehkäistä, tunnistaa ja korjata?

Nämä monipuoliset perusoppikirjat tarjoavat tutkimuspohjaista käytännössä koeteltua tietoa luku- ja kirjoitustaidon oppimisen perusteista, oppimisen ongelmista, oppimisprosessin arvioinnista sekä erilaisista mahdollisuuksista ehkäistä ja korjata näitä oppimisvaikeuksia.

Erityispedagogiikan asiantuntijoiden kirjoittamat teokset auttavat ymmärtämään oppimisvaikeuksien luonnetta ja tarjoavat tehokkaaksi todettuja välineitä erilaisen oppilaan opettamiseen.

Kirjat soveltuvat opettajille, opettajan koulutukseen, kasvatustieteen ja erityispedagogiikan opiskelijoille, varhaiskasvattajille. Myös oppimisvaikeuksien kanssa kamppailevien lasten vanhemmille kirjat antavat hyödyllistä tietoa.

Hyvä Opettaja,
Onko sinunkin luokallasi oppilaita, jotka tarvitsevat erityistä tukea saavuttaakseen riittävän luku- ja kirjoitustaidon peruskouluun, lukioon ja ammatilliseen koulutukseen? Uskomme, että kirjamme antavat eväitä jokapäiväiseen arvokkaaseen työhösi.

Terveisin
Ossi Ahvenainen ja Esko Holopainen

Kustantaja:
Special Data Oy
Painovuosi 2012/ISBN 951-97665-2-9
Painovuosi 2014/ISBN 978-951-97665-3- PAINOS LOPPU
Sidosasu nidottu